Compagnie ‘ssst… un ange passe’ brengt ‘je danse… ma vie’

Compagnie “ssst… un ange passe” brengt op zaterdag 10 en zondag 11 november 2012 in het CC Berchem het dansproject “je danse… ma vie”.

“je danse… ma vie” is gegroeid vanuit een fascinatie van choreografe Fanny Heuten voor de vrouw in al haar gedragspatronen, heen en weer geslingerd tussen al haar emoties. De dansers worden uitgenodigd om zich in te beelden wat ze kunnen of willen uitdrukken op scène. Met de intentie zichzelf toe te staan een ruimte te betreden waarin alle fantasieën mogelijk zijn: woede, liefde, passie, schaamte, verlegenheid, verwaandheid, uitdaging, obscuriteit, verleiding, sensualiteit, intimiteit, neurose, humor,…

De dansers worden steeds uitgedaagd: zowel fysieke als mentale grenzen worden opgezocht en telkens weer verlegd. Vanuit hun verbeeldingskracht en innerlijke drijfveer worden ze gedurende het hele proces getraind om zich een bewegingstaal eigen te maken, op scène te zetten en het publiek te raken met al hun kracht en kwetsbaarheid.

Beleving staat centraal, en parallel daaraan het ontwikkelen van de analyse, de kritische kijk, de kennis, de techniek, maar zeker ook het geloof in de eigen creativiteit en in de kracht van de verbeelding,…

Meer info is te vinden op www.compagniessst.be

Tickets

Voorverkoop: 12 euro
Kassa: 14 euro

Tickets kan u bestellen via de website van het CC Berchem.

of via CC Berchem
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Voorverkoopkaarten: +32 3 286 88 20
Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag, telkens van 10 tot 16.30 uur

Artistieke leiding:

Choreografie: Fanny Heuten
Assistente choreografie: Linda Kersschot
Dramaturgie & Coaching: Hassan Khayoon

Dansers: An Schmücker, Anik Van Poppel, Anja Van Gysegem, Brigitte Lissens, Inge De Clercq, Jo Vandeperre, Libby Ward, Liesbeth Fransen, Linda Kersschot, Linda Platton, Nathalie Van Trier, Sanne Kiekens, Sofie Devocht, Veerle Van Giel, Zita Louruz, Zoë Lauwens
Muzikanten: Adama Kanouté, Massimo Palumbo, Maxime Hadji, Nathalie Vanderheyden.

Productie: www.carte-blanche.be

Repetitiefoto’s en webdesign: Sylvie Peeters